MENU
STARTERS
-
Carpaccio van tomaat en Bresaola € 12.00
Gedroogd en gepekeld runderham, met tomaat en balsamicosiroop
-
Tartaar van natuurvlees - Asian Style € 13.50
Fijn gesneden rundvlees met eigeel, rode ui, sriracha- en vissaus
-
Geitenkaas salade met walnoten € 10.50
Dicht gebrande geitenkaas met rietsuiker, lavendel- honingmosterd dressing en gemengde salade
-
Sashimi salade € 13.50
Salade met zeewier en sashimi van zalm, met soya- sesamdressing
-
Aubergine van de grill met sojahoning € 8.50
Hele aubergine van de grill met soja- en sesamdressing
-
Muhammara met geroosterde groenten en feta € 13.50
Lauwwarme salade met diverse seioensgroenten
-
Escargots € 12.50
In kruidenboter met Écht Brood
-
Sardines op Portugese wijze € 12.50
Warme sardines uit blik met tomatensaus en Écht Brood
-
Oesters per stuk € 3.25
-
Sharing Platter (vanaf 2 personen) € 15.50 P.P.
Chef special à la minute
LUNCH
-
Écht Brood met gravad lax zalm en dille-honing crème € 12.50
-
Dry-Aged Rib-eye met pepersaus, op Écht Brood € 12.50
-
Écht Brood met Kara-Age en zoetzure saus € 11.50
-
Écht Brood Caprese buffelmozzarella met tomaat en pesto € 9.50
-
Écht Brood met oude kaas en piccalilly € 6.50
-
Écht brood met kroketten en mosterd, 2 stuks € 7.50
Ook vegan! Overheerlijke oesterzwam kroketten van de Rotterzwam (€ 10.50)
-
Croque Monsieur € 9.50
Met parmaham, kaas en tomatenrelish
-
De énige échte KolenMeesters' Burger met huisgemaakte friet € 15.50
Runderburger met o.a. parmaham, kaas, sla, BBQ saus en aïoli
-
Boterham met hagelslag € 1.50
SALADE
MAIN COURSES
-
Rundersaté met teri-yaki saus € 23.00
170 gram rundersaté van de grill, teri-yaki saus en seizoensgroenten
-
Dry-Aged Rib-Eye € 24.00
200 gram Rib-Eye van de grill, pepersaus en seizoensgroenten
-
Short-Rib met chimichurrie € 25.00
Short-rib, chimichurrie, colasaus en seizoensgroenten
-
Zalm van de Grill € 20.50
met teriyaki saus en seizoensgroenten
-
Zeebaars van de grill € 20.50
Gevlinderde zeebaars, met knoflook, citroen en seizoensgroenten
-
Vegan roti van aubergine € 17.50
Aubergine, kousenband en aardappel in lichte kerrie, met rotivel
-
Famous kaasfondue met Écht Brood € 17.50
Klassieke kaasfondue met crudité en brood van Écht Brood
-
Sharing Platter (vanaf 2 personen) € 30.50 P.P.
Chef special à la minute!
-
Chefs table 4 gangen € 42.50
4-gangen diner, in overleg met de chef!
-
Vraag naar onze Dry-Aged kast, voor nóg meer lekker vlees!
SIDE DISHES
DESSERTS
-
Chocolade fondue (vanaf 2 Personen) € 8.50 P.P.
Gesmolten melkchocolade met o.a. fruit van het seizoen en marshmallows
-
Scroppino € 8.50
Citroen sorbetijs, vodka en cava, samen opgeklopt
-
Jamaican Pineapple met ijs € 7.50
Gemarineerde ananas in rum, bruine suiker, kaneel en pepers, met ijs
-
Cremè Brûlèe € 7.00
Klassiek Frans dessert, met een gekaramelliseerde suikerlaag
-
Kaasplank € 15.50
Diverse kazen van het moment, crackers en vijgenbrood met walnoten
-
Vraag naar onze desserts buiten de kaart om!