OVER ONS

Over ons

Ontmoet de meesters achter De KolenMeesters: Erny en Thuan.

Maak kennis met Erny en Thuan, hét dynamische duo achter De KolenMeesters. Met een gecombineerde ervaring van meer dan 30 jaar in de horeca zijn ze ware pioniers in de culinaire wereld. Hun pad kruiste zich jaren geleden in Amsterdam, waar ze elkaar ontmoette en hun gezamenlijke passie voor lekker eten en gastvrijheid ontdekte.

Beiden hebben een indrukwekkende staat van dienst in de horeca, met een reeks eigen zaken, freelance-klussen in professionele keukens en grote evenementen.

Zo zult u ze misschien ook herkennen als de drijvende krachten achter restaurant OpHeteKolen, voorheen gevestigd in de loods van Brack, in Breda-Noord. Maar het leven biedt altijd nieuwe uitdagingen.

Met een onweerstaanbare passie voor grillen, hoogwaardig eten en de missie op het creëren van een onvergetelijke plek, besloten Erny en Thuan een nieuwe zaak op te starten. Vanuit deze gedachten ontstond De KolenMeesters.

“Bij De KolenMeesters willen we graag het ‘ouderwetse’ horecagevoel terugbrengen. Kwalitatief goed eten, overspoeld met gastvrijheid, voor een leuke prijs. Dat is wat wij bieden.”

Maak ook kennis met Julia, de bedrijfsleidster van De KolenMeesters en een belangrijke kracht binnen het bedrijf.

Ze staat al vanaf het begin aan de zijde van Erny en Thuan, haar aanwezigheid voegt een vleugje girlpower toe aan de dynamiek van het team.
Julia is een echte Bosschenaar, die ruim vijf jaar geleden naar Breda is verhuisd. Ondertussen heeft zij met haar 24-jarige leeftijd al ruim 8 jaar horeca-ervaring.

Als je De KolenMeesters binnenkomt, kun je er zeker van zijn dat Julia je hartelijk zal verwelkomen en je naar een tafel zal begeleiden die ze speciaal voor jou heeft uitgekozen. Als je advies nodig hebt over welk speciaal biertje je moet proberen, ben je bij haar aan het juiste adres!

“Hier is geen vraag te gek. We vinden het geweldig als mensen bij ons komen genieten en zo behandelen we ze ook. Niets moet, alles mag.” vertelt Julia.